Dé stacaravan en chalet specialist van Zeeland
Al meer dan 55 jaar een begrip!
Al meer dan 55 jaar een begrip!
contact

Onze familie staat klaar om uw familie een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Professioneel familiebedrijf

Al meer dan 55 jaar is De Wielewaal Stacaravans & Chalets de toonaangevende naam in Zeeland als het gaat om stacaravans en chalets. Ons familiebedrijf staat bekend om kwaliteit, service en passie voor het leveren van de perfecte vakantie-accommodatie aan onze klanten.

Professioneel familiebedrijf

Meer dan 55 jaar kennis en ervaring

Bij de Wielewaal geloven we in de kracht van familie, vakmanschap en toewijding aan onze klanten. Ruim 55 jaar geleden werd ons bedrijf opgericht door Jan Sr. Hij bracht de liefde voor vakantieverblijven tot leven. Zijn passie heeft De Wielewaal laten uitgroeien tot het prachtige bedrijf dat het vandaag is. Zijn kennis en ervaring voor kwalitatieve stacaravans en chalets is door de jaren heen overgedragen op zijn zoon Jan Jr. en schoonzoon Ronny, die nu samen met hem het bedrijf leiden.

Samen, als een hecht team van generaties, streven we ernaar om dromen waar te maken en vakantiebelevingen te creëren die blijvende herinneringen achterlaten.

Meer dan 55 jaar kennis en ervaring

Elke dag bereikbaar en geopend

Vragen of hulp nodig? Ons toegewijde team is elke dag bereikbaar om u te woord te staan. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Voor, tijdens en na de aankoop van een stacaravan of chalet. Onze showroom in Breskens is elke dag geopend.

Elke dag bereikbaar en geopend

Groot en wisselend aanbod stacaravans en chalets

In onze in- en outdoor showrooms in Breskens en Middelburg, met een totale oppervlakte van maar liefst 10.000 m2, staat altijd een ruime voorraad nieuwe stacaravans en chalets klaar om bezichtigd te worden.Naast nieuwe modellen hebben wij ook een groot aanbod aan gebruikte stacaravans en chalets. Onze voorraad wisselt wekelijks. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd iets dat bij u past.

Groot en wisselend aanbod stacaravans en chalets

Eigen Transport

Uw nieuwe stacaravan of chalet wordt door ons eigen transport afgeleverd op de gewenste locatie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de logistiek, die regelen wij voor u.

Eigen Transport

Snelle levering

Wij begrijpen als geen ander dat u snel wil genieten van uw nieuwe stacaravan of chalet. Door ons grote aanbod en ons eigen transport, zorgen wij dat deze in overleg met u snel op de gewenste locatie en afgesproken datum wordt gebracht. Voor transport worden onze stacaravans en chalets nog een keer uitvoerig getest, zodat u daarna zorgeloos kunt gaan genieten.