Dé stacaravan en chalet specialist van Zeeland
Tiny house kopen? Klein maar compleet!
Tiny house kopen? Klein maar compleet!
contact

Compact, duurzaam en uniek wonen in één van onze tiny houses

Onze tiny houses zijn perfect geschikt voor mantelzorg, permanente bewoning, als vakantiehuis of voor in de verhuur. Of u nu op zoek bent naar een gezellige, rustieke uitstraling of een strak, modern ontwerp, wij hebben de perfecte tiny house voor u.

De kenmerken van onze tiny houses

  • Winterisolatie
  • Van alle gemakken voorzien
  • Luxe afwerking

Meer informatie over onze tiny houses?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw droom van een tiny house te realiseren. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het proces.

Bel voor meer informatie
Persoonlijke service koop
Image section background
Eigen transport tiny houses

Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat uw tiny house veilig en zorgeloos wordt geleverd op de door u gekozen locatie.

Geen gedoe of stress - wij regelen het voor u.

Waarom kiezen voor onze tiny houses?

1. Ruimte optimaal benut: Onze tiny houses zijn slim ontworpen om elke vierkante meter te benutten. Ondanks hun compacte formaat, bieden ze verrassend veel ruimte en comfort. Geen verspilde ruimte, alleen slim ontwerp.

2. Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Onze tiny houses zijn gebouwd met duurzame materialen en zijn energiezuinig, waardoor u kosten bespaart en het milieu minder belast.

3. Maatwerk: Uw tiny house moet uniek zijn. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden volledig aanpasbare ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, indelingen en afwerkingen.

4. Betaalbaarheid: Wonen in een tiny house kan de kosten aanzienlijk verlagen in vergelijking met traditionele woningen. Wij bieden concurrerende prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Waarom kiezen voor onze tiny houses?

Tiny house of chalet: ideaal bij mantelzorg

Bent u op zoek naar een innovatieve oplossing om mantelzorg te verlenen? Overweeg dan eens de voordelen van een tiny house voor mantelzorg. Tiny houses, ofwel minihuisjes, bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en privacy, waardoor ze ideaal zijn voor mantelzorgsituaties. In een tiny house kan de zorgbehoevende of mantelzorger genieten van een compacte, maar volledig uitgeruste leefruimte met alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Een perfecte balans tussen privacy en nabijheid. En daarbij een kostenefficiënte oplossing wanneer u in een mantelzorgsituatie terecht komt.

Iedere mantelzorgsituatie is uniek. Onze tiny houses en de faciliteiten stemmen we dan ook graag samen met u op maat af. Ze zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen om het leven comfortabel en makkelijk te maken.

Wij bespreken graag samen met u hoe een tiny house kan helpen bij uw mantelzorgoplossing.

Tiny house of chalet: ideaal bij mantelzorg