Dé stacaravan en chalet specialist van Zeeland
7 dagen per week staan wij voor u klaar
7 dagen per week staan wij voor u klaar
contact

Zorgeloos genieten met onze stacaravans en chalets

Persoonlijk

Als familiebedrijf koesteren we onze klanten en staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak. Wij werken graag op afspraak zodat wij ruim de tijd hebben om te luisteren naar uw wensen en behoeften en zo de perfecte stacaravan of chalet voor u uit te zoeken. Uiteraard bent u ook welkom zonder afspraak.

maak een afspraak
Persoonlijk

Elke dag bereikbaar en geopend

Vragen of hulp nodig? Ons toegewijde team is elke dag bereikbaar om u te woord te staan.. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Voor, tijdens en na de aankoop van een stacaravan of chalet. Onze showroom in Breskens is elke dag geopend.

BEL: +31 117 381 492
Elke dag bereikbaar en geopend

Eigen transport stacaravan of chalet

Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat uw stacaravan of chalet veilig en zorgeloos wordt geleverd op de door u gekozen locatie.

Geen gedoe of stress - wij regelen het voor u.

Eigen transport stacaravan of chalet

Inkoop en verkoop van stacaravans en chalets

Heeft u al een stacaravan of chalet en overweegt u te deze te verkopen of in te ruilen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe accommodaties. U kunt dan wanneer gewenst overstappen naar een nieuwe stacaravan of chalet die beter bij uw behoeften past.

Klik hier voor het inkoopformulier of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Inkoop en verkoop van stacaravans en chalets

Snel geleverd

Wij begrijpen als geen ander dat u snel wilt genieten van uw nieuwe stacaravan of chalet. Door onze grote voorraad en ons eigen transport kunnen wij u zeer snel voorzien van uw nieuwe droomchalet of stacaravan.

Snel geleverd